
Jest to rzemieślniczy produkt przygotowany ręcznie przez specjalistów z Turcji.
Surowiec dostarczany jest przez sprawdzonych dostawców wołowiny więc mamy pewność,że jakość mięsa jest stała i na wysokim poziomie(świeży ubój oraz badanie pH mięsa).
Tak przygotowane mięso leżakuje 48 godzin w naszych lodówkach czego konsekwencją jest kruchość oraz aromat gotowego produktu.
Macerowane mięso jest później ręcznie nakładane na szpikulec. Przekładkami jest tłuszcz jagnięcy który nadaje niepowtarzalny aromat oraz nawilża produkt aby ten nie był zbyt suchy.
Końcowa faza to formowanie wałków poprzez ich ścinanie a następnie zawinięcie w folię spożywczą.
Zważony produkt z etykietą trafia do mrożni szokowej a po głębokim mrożeniu do klienta.
Finalnie klient może delektować się kebabem Premium najwyższej jakości który swoją niepowtarzalnością podbija serca konsumentów wszędzie tam gdzie się pojawia.
Mięso wołowe 87 % , łój barani 10 %
Baton - 15 kg
KEBABhurtownia.pl to idealne miejsce dla przedsiębiorców, którzy chcą zaoferować swoim Klientom doskonałą jakość produktów w konkurencyjnych cenach.
KEBABhurtownia.pl